Van XL naar S van Mieke Kosters

van XL naar SEen boek dat veel mensen gebruiken om af te vallen en waar je ontzettend leuk mee kan koken.  Van XL naar S van Mieke Kosters.

De schrijfster van het boek Mieke Kosters geloofd niet in diëten. Eerder kiest zij ervoor om bewust het lekkere slim met elkaar te combineren. Er zijn geen regels wat het boek betreft. Je mag alles maken. Van XL naar S is daarom een nieuw concept en breng ik daarom eens onder de aandacht.                                                

Van XL naar S

In het boek van XL naar S staan 200 recepten en deze hebben allemaal een maatje gekregen. Zo heb je recepten van XS, deze bevatten weinig calorieën en zo heb je steeds “zwaarder” wordende recepten (S, M, L en XL). Als je alleen recepten van maat XL kiest, val je niet af. Maar alleen recepten van maat XS hou je niet vol. Kies je bij het middageten voor XL (bijvoorbeeld een tompouce), kies dan bij het avondeten voor S. Zo hou je het in balans.

Met het boek kun je gemakkelijk variëren. Kies het recept waar je zin in hebt en kijk later welke andere maat je die dag nog mag hebben en kies wederom uit. De recepten in het boek zijn smakelijk, vernieuwend en niet moeilijk te bereiden. Daarnaast staan er vele foto’s van de gerechten in het boek en weet je dus goed waar je voor kiest.

Het boek kan je dus goed helpen als je op een praktische manier wilt afvallen. Fijn daarbij is dat je zelf de keuzes maakt en bepaald wat je eet, maar toch afvalt. Wie wil dat nu niet? Ja, ik wil het boek nu.

Ervaringen van anderen met Van XL naar S

Wat vinden anderen van het boek van Mieke Kosters?

“Een leuk boek met makkelijke recepten waar je van afvalt en die ook nog eens superlekker zijn.”

“Dit boek helpt bij het gezonder eten. Je kunt zelf uitkiezen welk gerecht je wilt. Combineren en variëren kan ook zeker met dit boek! Ik gebruik het nu nog steeds en er zitten heerlijke gerechten in! Krijg er energie van en het helpt heel goed bij het afvallen. Zeker een aanrader.”

“Dit boek is aan te bevelen, het staat vol met lekkere hapjes en maaltijden, die je zelf kunt maken. Ook heel goed bij een dieet als Sonja Bakker te gebruiken.  Ter vervanging voor één van haar menu’s, ik ben er heel blij mee.”

“Leuk dat Mieke na de reguliere boeken nu komt met een receptenboek. Ik heb al een aantal recepten uitgeprobeerd en ze zijn erg lekker. Het boek bevat mooie foto’s en duidelijke recepten. Zeker een aanrader.”

“Ik houd enorm van lekker eten. Maar wil ook graag wat kilo’s kwijt raken en op gewicht blijven. Dankzij de methode van Mieke lukt dit. Dit kookboek is een super aanvulling daar op. Het inspireert om lekker en gezond te eten. Alle recepten die ik tot nu toe heb geprobeerd smaken echt heerlijk. Een echte aanrader. Het helpt bij het slim combineren. Bijvoorbeeld een lichte maaltijd voor een lekker en wat minder gezond dessert. De maaltijden vullen echt goed en smaken heerlijk.”

Enthousiast geworden over van XL naar S

[ip-shortcode type=”button” url=”https://partnerprogramma.bol.com/click/click?p=1&t=url&s=20196&f=TXL&url=https%3A%2F%2Fwww.bol.com%2Fnl%2Fp%2Fvan-xl-naar-s%2F9200000052067865%2F&name=Xl%20naar%20S&subid=XLnaars” style=”green” size=”verylarge” radius=”0″ color=”#ffffff” icon=”none” iconpos=”before” target=”self”]Bestel hier direct het boek[/ip-shortcode]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *