Waarom de Weight Watchers zo succesvol zijn

De Weight Watchers zijn al jarenlang succesvol in helpen van mensen die graag willen afvallen. Waarom werkt het programma van de Weight Watchers zo goed?

Puntensysteem

De Weight Watchers werken met een puntensysteem. Per persoon wordt uitgerekend hoeveel punten er per dag gegeten mogen worden. Vervolgens zijn alle voedingsmiddelen ingedeeld in een bepaald aantal punten. Zo weet je precies hoeveel je per dag mag eten. Recepten van de Weight Watchers bevatten ook het aantal punten dat er in zitten, zo wordt het nog gemakkelijker om gezonde gerechten te maken.

Telvrije dagen

Telvrije dagen zijn dagen waarop je geen punten hoeft te tellen. Voedingsmiddelen met een groen logo mag je zoveel eten als je wilt, tot je voldaan bent. Deze voedingsmiddelen hebben een hoog verzadigend gevoel. Daarnaast wordt het aangeraden om twee porties plantaardige vetten per telvrije dag te eten.

De Weight Watchers app

Dit is een erg veelzijdige en complete app. Je kunt er de punten van al de voedingsmiddelen in bijhouden, maar ook je gewichtsverlies en mijlpalen. Daarnaast krijg je elke week 3 nieuwe recepten en staan er al meer dan 6000 voedingsmiddelen en 650 recepten in. Van de recepten kun je in 1 klik een boodschappenlijstje laten maken, erg handig voor in de supermarkt.

Weight Watchers Cursus of Online

Ga je liever naar de cursus en ontmoet je graag medemensen die aan het afvallen zijn? Dan is de cursus voor jou geschikt. Hierbij krijg je ook je eigen coach, die je helpt bij het afvallen.
Wil je echter alles alleen doen, maar wel steun ontvangen, dan meldt je je aan voor het online programma.

Power Foods

Momenteel zijn Power Foods in en ook de Weight Watchers hebben een speciaal onderdeel dat met Power Foods werkt. Deze voedingsmiddelen hebben een hoog verzadigend gevoel en een lage energetische waarde. Voordeel hiervan is dat je je hele bord mag vullen en toch af kunt vallen. Je hoeft dus geen kleinere porties te gaan eten met de Weight Watchers.

Succesverhalen

Alle bovenstaande redenen zijn waar, maar de succesverhalen van allerlei mensen die zijn afgevallen zeggen nog meer over het programma. Weight Watchers werkt echt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *