Vitadis werkt niet

Ondanks dat ik zelf fan ben van Vitadis en om me heen al diverse mensen succesvol heb zien afvallen met het Vitadis Slanker Leven Plan, zijn er toch altijd mensen die zeggen; Vitadis werkt niet of dat ze er totaal niet mee zijn afgevallen.

Op de vraag of Vitadis niet zou werken, kan ik alleen maar zeggen dat ik nog niemand ben tegengekomen die zegt dat Vitadis totaal niet werkt.

Waarom werkt Vitadis wel

Als je Vitadis startpakket Fase 1 koopt en je eraan houdt, val je gegarandeerd af. Ook als je weinig overgewicht hebt en je de producten en snacks tot je neemt die Vitadis aanbiedt, zul je gewicht verliezen. Dit komt heel simpel doordat Vitadis gebaseerd is op eiwitrijke producten, die ervoor zorgen dat je stofwisseling op peil blijft en weinig calorieën leveren. Als bijkomend voordeel geven ze een langer verzadigend gevoel, waardoor je minder snel ongezonde tussendoortjes zult eten.

Omdat je 6 tot 7 keer per dag mag eten zul je geen honger hebben. Ook kun je Vitadis goed combineren met je gezin omdat je ’s avonds gewoon met je gezin mee eet.

Argumenten dat Vitadis niet werkt omdat je te weinig mag eten of dat het eten niet lekker is zijn gewoon niet waar. Als je het assortiment bekijkt zul je zien dat er altijd wel iets lekkers tussen zit, wat toch voldoet aan de voorschriften. Zie hier het assortiment.

Voor het geld hoef je het zeker niet te laten;

vitadis werkt niet

Vitadis werkt niet

Als je iemand tegen komt die dit beweerd, kun je vragen of deze persoon zelf Vitadis heeft geprobeerd en niet van horen zeggen. Iedereen kent wel een vriendin, oma, tante of buurvrouw. Kijk of het om een “echte” ervaring gaat.

Blijkt dit zo te zijn, vraag dan of de persoon het Vitadis Slanker Leven Plan strikt gevolgd heeft en niet gezondigd.Vaak wordt 1 van deze 2 vragen wel met nee beantwoord en zie je waarom Vitadis volgens hen niet werkt.

Ook jij kan succesvol afvallen met Vitadis!

[ip-shortcode type=”button” url=”http://www.paypro.nl/producten/Het_VITADIS_Slanker_leven_plan_fase1/14067/12764″ style=”blue” size=”verylarge” radius=”20″ color=”#ffffff” icon=”long-arrow-right” iconpos=”before” target=”self”]Lees hier meer over hoe Vitadis werkt[/ip-shortcode]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.