Verlies 10 kilo in 60 dagen met het Dukan Dieet

10 kilo in 60 dagen
Het nieuwste boek van het Dukan Dieet!

Na drie jaar succesvol boeken te hebben verkocht heeft Pierre Dukan een nieuw boek uitgegeven. Met dit boek kun je zijn dieet nog beter volhouden. Verlies 10 kilo in 60 dagen verteld je precies wat je mag eten, hoe je moet sporten en motiveert je om het dieet tot het einde vol te houden met een gewichtsverlies van wel 10 kilo. Lees hier meer over Verlies 10 kilo in 60 dagen!

Het Dukan Dieet

Het Dukan Dieet is gebaseerd op een eenvoudig principe, weinig koolhydraten en veel eiwitten, daarnaast hoef je geen calorieën te tellen. Ook anders in vergelijking met andere koolhydraatarme diëten is dat je bij dit dieet geen gebruik maakt van eiwitrijke maaltijdvervangers maar van gewone producten waar veel eiwitten in zitten, dus geen eiwitrijke shakes of repen.

Wat is er anders aan Verlies 10 kilo in 60 dagen

In dit boek treedt Pierre Dukan zelf als coach op, hij helpt je van dag tot dag met motiverende tips, recepten, beweging en oefeningen. Hij vind het namelijk te simpel om te zeggen dat iemand die te zwaar is maar gewoon minder moet eten. Er moet ook aandacht aan de psychische achtergronden van het overgewicht besteed worden, zoals waarom eet ik graag zoetigheid of waarom eet ik nu eigenlijk terwijl ik geen honger heb. Daarnaast vind hij dat het dieet praktisch moet zijn en rekent daarom voor je uit wat er gegeten mag worden en hoeveel.

In het boek vind je dus menu’s, adviezen, oefeningen, recepten en een dagboek voor 60 dagen.

Voordelen van het Dukan Dieet

  • Snel gewichtsverlies
  • Blijvend gewichtsverlies
  • Geen honger
  • Makkelijk verkrijgbare producten
  • Goed vol te houden

Begin nu succesvol met afvallen en koop het boek Verlies 10 kilo in 60 dagen direct hier!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *