Suikervrije Feestdagen Zonder Suiker de Feestdagen door

Heb jij al zin in de feestdagen? Maar ben je bang om aan te komen door alle lekkernijen die te koop zijn? Dat hoeft vanaf nu niet meer!

Sinterklaas, Kerst en Oud en Nieuw; de lekkerste hapjes, drankjes, toetjes en snacks komen er weer aan. Denk aan kruidnootjes, chocoladeletters, kerstdiners, oliebollen, champagne en nog veel meer!

Allemaal heerlijk en niet te versmaden, maar niet goed zo goed passend binnen een dieet of als je aan het afvallen bent. De meeste lekkernijen zitten boordevol suikers en wil je dus eigenlijk vermijden. Of kun je toch gewoon genieten tijdens de aankomende feestdagen?

Suikervrije Feestdagen

Gelukkig kan iedereen die van zoet houdt toch genieten de komende feestdagen! Het boek Suikervrije Feestdagen biedt je meer dan 50 geweldige suikervrije recepten voor de feestdagen. Perfect geschikt als je aan het afvallen bent of een dieet volgt. Het boek staat helemaal vol gerechten zonder suiker die toch lekker smaken.

Geschreven door Eva van Zeeland een ervaringsdeskundige op gebied van suikervrij eten, maakt het boek een echte aanrader. Niet alleen maakt zij receptenboeken, ze biedt zelfs hele cursussen aan om te leren hoe je suikervrij kunt leren leven binnen 40 dagen. Erg geschikt voor als je niet weet hoe je hier mee moet beginnen.

Suikervrije Feestdagen is haar laatste creatie en biedt vooral lekkernijen voor iedereen die van zoet houdt en toch minder suiker wilt eten.

Wat staat er allemaal in Suikervrije Feestdagen

In het receptenboek staan 50 suikervrije feestrecepten opgedeeld in de volgende categorieën;

  • Sinterklaasrecepten zonder suiker, zoals taai taai, kaneel pepernoten, speculaascake, speculaasbrokken en mandarijn kruidkoek.
  • Kerstrecepten zonder suiker, zoals fruitcake, worteltaart, gemberkoekjes en kaneel muffins.
  • Oudejaarsavondrecepten zonder suiker, zoals hartige oliebollen en appelbeignets.
  • Verwarmende drankjes zonder suiker, zoals glühwein, anijsmelk en Irish Coffee.
  • Feestelijke desserts zonder suiker, zoals tiramisu met fruit, kersen chocolade koek en gebakken appel met walnoten.

Voor mensen die ook van hartig houden zijn er een aantal hartige recepten toegevoegd die bijvoorbeeld ook lekker zijn op oudejaarsavond, zie hieronder een paar voorbeelden;

Suikervrije-Feestdagen-Oudjaar-Recepten

Klinken deze suikervrije feestrecepten goed

Met dit receptenboek zit je gebakken met Sinterklaas, Kerst en tijdens de jaarwisseling. Je kunt gewoon genieten van de heerlijke gerechten zonder je schuldig te voelen. Wie wil dit nu niet?

Veel plezier met maken en uitproberen, proeven en delen… en fijne Suikervrije Feestdagen!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *