Sonja Bakker werkt samen met Lidl

Sonja Bakker heeft inmiddels een derde boek uitgegeven in samenwerking met de Lidl. Ditmaal zit er een activatiecode bij voor een speciale app waarmee je onder andere je vorderingen kunt bijhouden. Dit boek is momenteel verkrijgbaar voor 15 euro.  Ook kun je het boek via deze link online bestellen.

Het boek van Sonja Bakker van vorig jaar is momenteel weer verkrijgbaar bij de Lidl voor 5 euro! Dit is weliswaar een jaar oud, maar tevens nog goed bruikbaar voor de verschillende recepten en producten verkrijgbaar bij de Lidl. Bestel hier direct Bereik je Ideale Gewicht deel 2.

lidl

Het nieuwste boek van Sonja Bakker in samenwerking met de Lidl

Sonja Bakker is opnieuw gaan samenwerken met de Lidl, na de succesvolle samenwerking van vorig jaar heeft zij opnieuw een boek geschreven met daarin slanke producten van Linessa en recepten. Fijn is dat de recepten voor het hele gezin bruikbaar zijn en dat iedereen er dus van kan profiteren. Lees hier meer over het nieuwste boek van Sonja Bakker.

Hoe is het Sonja Bakker boek opgebouwd

Het boek heet Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin deel 2. Met acht nieuwe weekmenu’s, zoals we al eerder gewend waren van haar eerdere boeken. Ook staan er weer ervaringen van gebruikers in die het Sonja Bakker Dieet volgden en succesvol soms wel 50 kilo afvielen. Het boek is een leuke aanvulling op eerdere boeken van Sonja Bakker en bevat vele nieuwe recepten die vrij gemakkelijk te bereiden zijn.

Voordelen van samenwerking met de Lidl

Doordat de meeste producten te koop zijn bij de Lidl hoef je niet te zoeken naar de benodigde producten. Bij sommige andere diëten kom je vreemde ingrediënten tegen die je kunnen  tegenhouden het dieet volgens voorschrift te volgen. Hier zul je met dit dieet geen last van hebben. Een ander voordeel van de samenwerking met de Lidl is dat de producten goedkoper zijn en dat je dus toch met gezonde producten kunt afvallen zonder teveel te betalen.

[wp_ad_camp_1]

Nadelen van het boek en de methode Sonja Bakker

Een kleine kanttekening valt er te maken bij het feit dat producten van het merk Linessa vaak aspartaam bevatten. Sommige mensen zijn hier zeer op tegen en noemen aspartaam kankerverwekkend. Echter is het bewijs nog nooit wetenschappelijk bewezen. Ik noem het hier maar ben zelf geen tegenstander van aspartaam.

Een ander nadeel is dat mensen vinden dat je te weinig calorieën binnen krijgt met het Sonja Bakker Dieet. Je verliest hierdoor echter wel sneller gewicht wat mensen weer motiveert om door te gaan en je hoeft je natuurlijk niet aan de hoeveelheden te houden. Heb je niet genoeg aan de grootte van de maaltijd, dan neem je iets meer ervan. Je zult niet meteen aankomen, maar misschien iets langzamer afvallen.

Sonja Bakker bekritiseerd

Sonja Bakker wordt vaak bekritiseerd maar het volgen van haar methode helpt wel degelijk om af te vallen. De samenwerking met de Lidl maakt het alleen maar gemakkelijker om de producten te kopen en het dieet vol te houden. Ook profiteren de andere leden van het gezin van dit dieet wat ieders gezondheid ten goede komt.

Alternatief voor Sonja Bakker

DAfslankrecepten Bijbel van Oscar Helm biedt meer dan 100 gezonde recepten om tot wel 8 kilo per maand aan gewicht te verliezen. Voordeel hiervan is dat je geen honger hoeft te leiden en dat de verloren kilo’s niet meer terugkomen. Ook is het dieet gevarieerd en kom je geen voedingsstoffen tekort. Hierdoor kun je snel en blijvend gewicht verliezen.

afslankreceptenbijbel

Ontdek hier hoe ook jij tot wel 8 kilo per maand kunt verliezen met de Afslankrecepten Bijbel!

 

14 Comments

 1. crashdieet Reply
 2. crashdieet Reply
 3. Lizzy Reply
 4. carina Reply
 5. Eveline Reply
 6. Linessa Reply
 7. ikke Reply
 8. Ongeduldig Reply
 9. Eveline Reply
 10. Ongeduldig Reply
 11. Monique Reply
  • Eveline Reply
 12. pieter Reply
  • Eveline Reply

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.