Sonja Bakker werkt samen met Lidl

Sonja Bakker heeft inmiddels een derde boek uitgegeven in samenwerking met de Lidl. Ditmaal zit er een activatiecode bij voor een speciale app waarmee je onder andere je vorderingen kunt bijhouden. Dit boek is momenteel verkrijgbaar voor 15 euro.  Ook kun je het boek via deze link online bestellen.

Het boek van Sonja Bakker van vorig jaar is momenteel weer verkrijgbaar bij de Lidl voor 5 euro! Dit is weliswaar een jaar oud, maar tevens nog goed bruikbaar voor de verschillende recepten en producten verkrijgbaar bij de Lidl. Bestel hier direct Bereik je Ideale Gewicht deel 2.

lidl
Het nieuwste boek van Sonja Bakker in samenwerking met de Lidl

Sonja Bakker is opnieuw gaan samenwerken met de Lidl, na de succesvolle samenwerking van vorig jaar heeft zij opnieuw een boek geschreven met daarin slanke producten van Linessa en recepten. Fijn is dat de recepten voor het hele gezin bruikbaar zijn en dat iedereen er dus van kan profiteren. Lees hier meer over het nieuwste boek van Sonja Bakker.

Hoe is het Sonja Bakker boek opgebouwd

Het boek heet Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin deel 2. Met acht nieuwe weekmenu’s, zoals we al eerder gewend waren van haar eerdere boeken. Ook staan er weer ervaringen van gebruikers in die het Sonja Bakker Dieet volgden en succesvol soms wel 50 kilo afvielen. Het boek is een leuke aanvulling op eerdere boeken van Sonja Bakker en bevat vele nieuwe recepten die vrij gemakkelijk te bereiden zijn.

Voordelen van samenwerking met de Lidl

Doordat de meeste producten te koop zijn bij de Lidl hoef je niet te zoeken naar de benodigde producten. Bij sommige andere diëten kom je vreemde ingrediënten tegen die je kunnen  tegenhouden het dieet volgens voorschrift te volgen. Hier zul je met dit dieet geen last van hebben. Een ander voordeel van de samenwerking met de Lidl is dat de producten goedkoper zijn en dat je dus toch met gezonde producten kunt afvallen zonder teveel te betalen.

Nadelen van het boek en de methode Sonja Bakker

Een kleine kanttekening valt er te maken bij het feit dat producten van het merk Linessa vaak aspartaam bevatten. Sommige mensen zijn hier zeer op tegen en noemen aspartaam kankerverwekkend. Echter is het bewijs nog nooit wetenschappelijk bewezen. Ik noem het hier maar ben zelf geen tegenstander van aspartaam.

Een ander nadeel is dat mensen vinden dat je te weinig calorieën binnen krijgt met het Sonja Bakker Dieet. Je verliest hierdoor echter wel sneller gewicht wat mensen weer motiveert om door te gaan en je hoeft je natuurlijk niet aan de hoeveelheden te houden. Heb je niet genoeg aan de grootte van de maaltijd, dan neem je iets meer ervan. Je zult niet meteen aankomen, maar misschien iets langzamer afvallen.

Sonja Bakker bekritiseerd

Sonja Bakker wordt vaak bekritiseerd maar het volgen van haar methode helpt wel degelijk om af te vallen. De samenwerking met de Lidl maakt het alleen maar gemakkelijker om de producten te kopen en het dieet vol te houden. Ook profiteren de andere leden van het gezin van dit dieet wat ieders gezondheid ten goede komt.

Alternatief voor Sonja Bakker

DAfslankrecepten Bijbel van Oscar Helm biedt meer dan 100 gezonde recepten om tot wel 8 kilo per maand aan gewicht te verliezen. Voordeel hiervan is dat je geen honger hoeft te leiden en dat de verloren kilo’s niet meer terugkomen. Ook is het dieet gevarieerd en kom je geen voedingsstoffen tekort. Hierdoor kun je snel en blijvend gewicht verliezen.

afslankreceptenbijbel

Ontdek hier hoe ook jij tot wel 8 kilo per maand kunt verliezen met de Afslankrecepten Bijbel!

 

14 gedachten over “Sonja Bakker werkt samen met Lidl”

 1. Hallo allemaal,

  Ik kreeg onlangs deze vraag:

  Hallo,

  Ik zou nog heel graag het boek willen kopen: Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin deel 1 !!
  Deel 2 heb ik laatst al in de winkel gekocht.

  Groeten Herma

  Is er iemand die dit boek heeft en het zou willen verkopen aan haar? Laat dit zo graag weten door hier te reageren.

  Mvg,
  Eveline

 2. Ik ben op zoek naar: Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin deel 1 van de Lidl.
  Wie kan mij helpen?
  Hartelijk dank.

 3. Ik heb het boek gekochr Sonja deel 3 en ook mij app geinstaleerd. Nu loopt de app steeds vast waardoor ik opnieuw moet inloggen. Dit is nu 2 x gebeurt. NU loopt hij weer vast en kom ik er niet meer in met mij code!! Wel vervelend hoor!!

 4. Als je code niet meer werk ,moet je een mail doenn naar lidl die resetten dan jou code en krijg je nieuwe code door gemaild ,super service

 5. Hoi Eveline. Ik heb een vraag over de crashdieet. Is t mogelijk dat de jojo effect weg blijft als ik de overige 4 dagen gezond eet. Ik was al bezig met op mijn eten letten viel alleen niet genoeg af. Ik moet echt heel veel afvallen daarnaast ben ik begonnen met 5 dagen per week sporten. Kan ik in deze combinatie doorgaan zodat mijn gewichtsverlies blijvend wordt.

 6. Hoi Ongeduldig,

  Ik begrijp dat je snel wilt afvallen en daarbij 4 dagen gezond gaat eten en 3 dagen heel weinig. Daarnaast ga je 5 dagen per week sporten. Op deze manier zul je inderdaad snel afvallen. Het jojo-effect komt om de hoek kijken als je na het dieet direct weer je oude leefpatroon aanneemt en bijvoorbeeld helemaal stopt met sporten. Ik zou als je sport ook aan krachttraining doen en niet alleen aan cardio. Hierdoor bouw je spierweefsel op waardoor na afloop de kans op het jojo-effect kleiner wordt. De kans dat je gewichtsverlies dan blijvend is wordt daardoor groter.

  Een manier om echt snel gewicht te verliezen met langdurig resultaat is door koolhydraatarm te eten. Vitadis is een voorbeeld van zo’n dieet, je krijgt allemaal eiwitrijke producten en weinig suikers binnen. Hierdoor verlies je snel gewicht, maar Vitadis is wel prijzig, omdat je er ook een coach bijkrijgt. Jasper Alblas zijn dieet werkt ook erg goed, daarbij krijg je een receptenboek met koolhydraatarme recepten, alleen geen coach. Dit is echter veel goedkoper.
  Lees hier meer over Vitadis; http://dieet-info.nl/beste-dieet/
  En hier meer over Jasper Alblas; http://www.ikeetkoolhydraatarm.nl/koolhydraatarme-dieten/8-kilo-afvallen-per-maand-met-het-7×7-afslank-receptenboek/

  Groetjes en succes,
  Eveline

 7. Dank je wel eveline. Ik heb een schema voor t sporten. Ik doe zowel cardio als krachttraining. Koolhydraten arm dieet deed ik al voor ik aan vrash begon gisteren. Ik at alleen een sneetje brood vanwege mijn darmen. Voor de rest is t fruit sla komk etc. Ben gisteren begonnen met crash en was vanmorgen al een kg afgevallen. Nou is wel voornamelijk vocht maar geef me wel extra stimulans om door te gaan. Ik ben niet van plan te stoppen met sporten tot ik op een gezonde gewicht ben en dat is echt jarenplan. Vitadis is voor mij te duur. Heb t geld er niet voor. Als je nog meer tips heb wat ik kan doen dan graag. Ik begreep dat ik te weinig at waardoor er geen extra verbranding was. Gr

  1. Heb je de inlogcode nog? Je moet wel het nieuwste boek gebruiken om de code te activeren.
   Deel 3 werkt nu niet meer, je hebt echt boek 4 nodig. Groetjes en succes!
   Eveline

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *