Platte buik met de Kettlebell Workout

kettlebell
Afvallen met Kettlebell Workout!

Wil je graag een strakke platte buik? Denk je dat dat alleen lukt door af te vallen? Niets is minder waar, voor een strakke platte buik zul je zeker ook de juiste oefeningen moeten doen.

Je moet een manier zien te vinden die je vol blijft houden, een manier die je blijft motiveren en natuurlijk een manier die je zelf ook leuk vindt om te doen. De meest effectieve buikspieroefeningen kun je doen met de zogenaamde Kettlebell Workout.

Wat is de Kettlebell Workout

De Kettlebell Workout is een thuis fitness methode met complete trainingsprogramma’s. Alles wordt aan je uitgelegd op een DVD, van de warming up tot aan de laatste oefening. De trainingen hebben altijd dezelfde volgorde:
– Start met vet verbranden van de buik
– Daarna ga je sterkere spieren ontwikkelen over het gehele lichaam
– Als laatst ontwikkel je strakkere buikspieren

De duur van een training

Een training van de Kettlebell Workout duurt tussen de 20 tot 25 minuten. Eerst krijg je uitleg, waarna je de DVD start en de training daadwerkelijk gaat beginnen. Om het lichaam klaar te maken, begin je met de warming up. Daarna begint de training en kun je toch binnen 25 minuten maximaal resultaat behalen. Daarom is de Kettlebell ook zo enorm populair. Binnen zeer korte tijd en met drie trainingen per week ontwikkel je heel snel een strakke platte buik.

Ga jij ook voor een strakke buik?

Wil je graag een platte buik met strakke spieren, doe dan mee met de Kettlebell Workout.  Wil jij mee maken wat deze workout voor jou kan betekenen, dan wordt het tijd dat je nu gaat investeren en de mogelijkheden gaat ontdekken.

  • Wil jij aan jezelf werken?
  • Ben je gemotiveerd om een strakke buik te realiseren?
  • Ga je alleen voor de beste resultaten in korte tijd?

Dit kan allemaal gerealiseerd worden met de Kettlebell Workout.
 [toggle title=”Wat is een Kettlebell“]

Professionele fitnesstrainers hebben het al ontdekt. Is het voor jou geen tijd om ook te ontdekken hoe je op een eenvoudige manier binnen vier weken een groot gedeelte van je lichaamsvet kwijtraakt. Je denkt misschien: “Weer een fitness-apparaat.” Je hebt er misschien thuis al een aantal staan of oefent op de sportschool op allerlei apparatuur, computergestuurd, je resultaten worden digitaal bijgehouden, maar toch is het resultaat op de langer termijn niet bevredigend. Nee, dit keer gaat het om een simpele Kettlebell.

Het lijkt op een bel, die voor een definitieve verandering van het vetgehalte van je lijf gaat zorgen. Dagelijks doe je een paar oefeningen die bij elkaar zo’n 20-25 minuten duren en al na één week zie je resultaten en na vier weken zul je behoorlijk zijn afgevallen. De Kettlebell zorgt er namelijk voor dat je alle spieren in je lichaam gebruikt. Hierdoor wordt het lichaamsvet in een veel hoger tempo verbrandt als met een apparaat dat alleen de been-, arm- of buikspieren traint.[/toggle]

[toggle title=”Kettlebell Oefeningen“]Om de oefeningen interessant te houden worden ze vaak met elkaar afgewisseld en zijn er veel verschillende oefenprogramma’s. Hierdoor blijft het ook in de toekomst leuk om met de Kettlebell te werken. 

De oefeningen kun je thuis doen, gewoon in de huiskamer of slaapkamer, met behulp van de bijgeleverde DVD’s. De eerste DVD begint met oefeningen op een makkelijk niveau, zodat ook diegenen die niet of nauwelijks geoefend zijn direct van start kunnen gaan. Heb je al oefeningen achter de rug dan kun je snel doorgaan naar de moeilijkere oefeningen op de vervolg DVD’s. De oefeningen worden op een heldere manier uitgelegd en zichtbaar gemaakt.[/toggle]

Voordelen Kettlebell Workout

Dit is waar de meeste andere programma’s ophouden. Je bent afgevallen en men gaat er voor het gemak van uit dat dit ook wel zo zal blijven. Inmiddels weten we wel, en jij waarschijnlijk ook wel, dat het maar al te gemakkelijk gebeurt dat het vet wat er is afgegaan er in een nog sneller tempo weer aan zit. Zo zal het niet zijn met de Kettlebell Workout Programma.

Kettlebell Workout Bonus

Als extra bonus ontvang je een 12-weeks programma, dat je online kunt ontvangen en waarmee je blijvend je verloren gewicht en vet er af houdt.

kettlebell aanbieding

En alsof het nog niet genoeg is, krijg je er ook nog een gratis boek (ter waarde van €27,-) bij, waarin de nieuwste tips en oefeningen worden beschreven.

[button-green url=”http://www.paypro.nl/producten/Strakkebuikspieren_Kettlebell_Workout_Vrouwen_8kg_Kettlebell/4760/12764″ target=”_blank” position=”center”]Klik hier voor onze superaanbieding[/button-green]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *