Paleo Lifestyle met Paleo Kids

Ben jij al begonnen met de Paleo Lifestyle? Dan is het handig als ook de rest van het gezin met je mee kan doen. Maar hoe kun je dat op de beste manier doen? En het liefst op zo’n manier dat de kinderen het niet eens doorhebben dat ze bezig zijn met de Paleo Lifestyle.  

Mitchel van Duuren heeft daarom een boek uitgebracht dat speciaal geschreven is voor mensen met kinderen die graag willen dat iedereen van het gezin mee kan doen met de nieuwe voeding.

Waarom was de Paleo Lifestyle ook al weer gezond

Het volgen van de Paleo Lifestyle zorgt voor meer energie, een betere weerstand, een mooiere huid, een beter slaapritme, je lekkerder in je vel voelen en als laatst gewichtsverlies met een blijvend resultaat. Het is erg moeilijk om kinderen volgens de Paleo Lifestyle te laten eten, zeker als je hier weinig ervaring mee hebt. Eigenlijk moeten de recepten zo lekker en verrassend zijn dat de kinderen het leuk vinden om deze gerechten te eten. Het boek Paleo Kids doet dit goed.

Leuke en lekkere recepten in Paleo Kids

Paleo Kids staat vol met heerlijke recepten die voorzien zijn van prachtige foto’s. De recepten zijn verdeeld in de categorieën: ontbijt, tussendoortjes, wereldlunches, diner en feest. 

Voorbeelden van gerechten zijn;
paleo kids recepten

  • Apenballetjes in een kokosbad
  • Mighty meaty bananenbrood
  • Pizzamuffins
  • Spicey Pompoenkoekjes
  • Komkommerbootjes met wortelpesto
  • Paleo powertortilla’s
  • Italiaanse visvingers
  • Taartje van pannenkoeken
  • En nog veel meer…

In totaal staan er meer dan 80 recepten in het boek en tevens staan er een aantal leuke tips in om je kind bij het klaarmaken te betrekken. 

Met deze gerechten gaat je kind zeker weten smullen van Paleo verantwoorde recepten en vind ie het zelfs leuk om te trakteren op school.

Ook jij als ouder kunt meegenieten van de lekkere recepten, want ze zijn natuurlijk net zo goed voor volwassenen. Het hele gezin zal meeprofiteren van de lekkerste Paleo recepten.

[button-green url=”https://frstre.com/go/?a=10777-e01360&s=44977-5c63ee” target=”_BLANK” rel=”nofollow”>Betaalpagina Paleo Kids” target=”_blank” position=”center”]Bestel hier direct het boek Paleo Kids[/button-green]

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *