Mentale Dieetplan Review

Mentale Dieetplan Review door Anja

Mijn verhaal;

mentale dieetplan reviewIk heb een geweldige ervaring met Het Mentale Dieetplan. Ik ben in april ten huwelijk gevraagd. Mijn toen aanstaande man had de gehele bruiloft al geregeld, inclusief de datum, hij wist zeker dat ik ja ging zeggen. Toen ik gevraagd werd zei ik uiteraard ja, maar ik dacht wel shit, met zo’n lichaam wil ik niet op de foto. Ik woog op dat moment 96 kilo.

Mijn bruiloft zou plaatsvinden eind mei en op het moment dat ik met het turboactieplan begon was het 25 februari. Ik heb het dieet heel precies gevolgd en gedaan wat er van me gevraagd werd.

Zo ging ik elke ochtend sporten, binnen het uur ontbijten en om de drie uur iets eten. Soms was het wel moeilijk, maar met een duidelijk doel voor ogen is het me toch gelukt. Eind augustus woog ik nog 73 kilo.

23 kilo afgevallen, ik voelde me geweldig en sta stralend op elke foto. Ik kreeg van iedereen complimenten en nog steeds. Ik voel me zo fijn. Mijn kleding staat eleganter, mooier en mijn zelfvertrouwen is enorm toegenomen.

Op de bruiloft zelf heb ik wel een stukje van de bruidstaart gegeten, en af en toe een paar dropjes, maar verder ben ik mijn doel niet uit het oog verloren. Ben verslaafd geraakt aan het sporten en ook op vakantie zorg ik dat ik voldoende beweging krijg door lekker een wandeling te maken of een stuk te fietsen. Zo zie je de omgeving ook nog eens een stuk beter. Ik wil mijn gewicht graag zo houden of zelfs nog wat extra afvallen.

Als laatst wil ik nog zeggen dat ik het niet zonder de geweldige aanmoedigingen per mail had gekund, dank zij dat en mijn doorzettingsvermogen  heb ik werkelijk een sprookjeshuwelijk gehad!

Anja

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *