Het Vastendieet

vastendieet
Het boek behorende bij het vastendieet!

Het vastendieet is een vrij nieuw dieet, waarbij je zoals de naam het al zegt gaat vasten. Vasten is iets waarvan al langer bekend is dat het goed is voor de gezondheid en levensverlengend kan zijn.  Er zijn allerlei verschillende vormen van vasten, zoals fruitvasten, sapvasten en rijstvasten. Nu is er een nieuwe variant van vasten op de markt, het vastendieet genoemd. Hoe werkt het vastendieet precies en welke resultaten kun je ermee behalen?

Hoe werkt het vastendieet

Tijdens het dieet vast je niet heel veel dagen achter elkaar, maar vast je twee dagen per week en eet je de andere 5 dagen normaal. Op de dagen dat je vast mag je maar een kwart van de calorieën die dagelijks is toegestaan, voor mannen geldt dat ze dan 600 calorieën mogen consumeren, vrouwen mogen echter maar 500 calorieën.

Omdat je het vastendieet voor een langere periode mag volgen en het mentaal goed vol te houden is (het zijn maar 2 dagen en de andere dagen eet je normaal) zijn er goede resultaten te behalen met dit dieet.

Resultaten te behalen met het vasten dieet

Naast dat je met het vastendieet gewicht verliest zijn er andere voordelen van dit dieet. Zo is uit wetenschappelijk onderzoek gebleken dat ook risico’s op ziektes als diabetes, hartaandoeningen en kanker dalen. Dit zijn dan ook de eigenlijke doelen van het dieet. Maar als je gewicht wil verliezen en daarnaast je gezondheid flink verbeterd is dat mooi meegenomen toch?

Voordelen van het vastendieet

  • Je bent vrij om te kiezen welke dagen je wil vasten
  • Makkelijk vol te houden dieet
  • Naast blijvend gewichtsverlies, levert het dieet andere gezondheidsvoordelen
  • Benodigdheden bij de supermarkt te koop
  • Je mag het dieet zo lang volgen als je wilt

Meer weten over Het vasten dieet, het officiële 5:2 dieet

In het boek dat bij het vastendieet hoort staat nog meer over de wetenschappelijke achtergrond van het dieet en de gezondheidsvoordelen die het dieet heeft. Daarnaast bevat het boek een calorie teller en recepten voor de vastendagen.

Bestel het vastendieetboek direct hier, om het vastendieet succesvol te laten slagen.

Wil je een andere vastenkuur proberen? Probeer dan eens een druivensapkuur of een rijstvastenkuur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *