Het Mentale Dieetplan

Blijvend 5 tot 10 kilo verliezen met het Mentale Dieetplan

Wil je blijvend 10 kilo afvallen? En niet steeds een paar kilo die er vervolgens zo weer aan zitten? Dan heb je iets anders nodig dan alleen maar het volgen van een dieet of voedingsschema. Om af te vallen is er namelijk ook een mentale verandering nodig. Kom erachter waarom je eet als je geen honger hebt en leer welke voedingsmiddelen gezond zijn om tussendoor te eten. Het Mentale Dieetplan biedt daarom niet alleen een dieetschema, maar ook mentale ondersteuning, met ondersteunende oefeningen. Deze oefeningen geven je meer inzicht in waarom je op bepaalde tijdstippen eet en houden je doelen scherp. Daarnaast biedt het plan langdurige email ondersteuning en kun je verschillende e-books downloaden. Juist deze blijvende ondersteuning maakt het Mentale Dieetplan zo succesvol.

[ip-shortcode type=”button” url=”http://www.paypro.nl/producten/Het_Mentale_Dieet_Plan_en_TURBO_DIEET_Plan/819/12764″ style=”green” size=”verylarge” radius=”20″ color=”#ffffff” icon=”none” iconpos=”before” target=”self”]START NU DIRECT MET HET MENTALE DIEETPLAN[/ip-shortcode]

Hoe werkt het Mentale Dieetplan precies


mentale dieetplan
Bij het Mentale Dieetplan mag je eten wat je wilt, je moet het alleen in een bepaalde volgorde eten. Hierdoor heb je niet het gevoel dat je bepaalde voedingsmiddelen niet mag eten en dus ook niet het gevoel dat je op dieet bent. Het e-book dat bij het Mentale Dieetplan hoort geeft precies in welke volgorde bepaalde voedingsmiddelen gegeten mogen worden. Dit staat in een handig schema in het boek, daarnaast zijn er diverse lijsten die uitleggen op welke tijdstippen je welk eten mag. Het Mentale Dieetplan heet niet voor niets een plan. Je stelt zelf de doelen op, waarin je bijvoorbeeld beschrijft hoeveel je graag zou willen wegen. Dit is belangrijk om gemotiveerd te blijven. De psychologisch ondersteunende oefeningen helpen mee je streefgewicht te bereiken.

Voordelen van het mentale Dieetplan

 • Het Mentale Dieet Plan doet, wat het zegt! Je valt gegarandeerd minimaal 5 tot 17 kilo blijvend af, of je krijgt je geld terug
 • Je hoeft jezelf niet uit te hongeren. Je mag zelfs alles blijven eten!
 • Je hoeft geen maaltijdvervangers te eten
 • Het dieet is totaal anders dan alle andere diëten
 • Je hoeft niet te sporten (ken jij ook die mensen die elke week uren in de sportschool staan, maar nooit afvallen?)
 • Het is geen dieet waarbij je stil komt te vallen. Mocht je dus nog veel meer dan 10 kilo kwijt willen, dan ga je gewoon door! Is 10 kilo genoeg? Dan blijf je op je streefgewicht!
 • Het Mentale Dieet Plan levert psychologisch ondersteunende oefeningen

Duizenden vrouwen en mannen zijn jouw al voorgegaan en hebben hun doelen al bereikt! Sommige wilden 5 kilo kwijt, andere 10 kilo kwijt en zelfs mensen met obesitas zijn veranderd in ‘dunne mensen’.

10 kilo afvallen in slechts weken een paar weken tijd

Met Het Mentale Dieetplan kun je 10 kilo afvallen in een paar weken.
Het is absoluut mogelijk. Het zal bij de één ietsje sneller gaan dan bij de ander, maar de resultaten zullen met dit plan nooit lang op zich laten wachten. Je kunt namelijk alles wat je leert direct in de praktijk brengen en daardoor zul je ook zeer snel resultaat zien. Je weet dus eigenlijk wel zeker dat je binnen enkele weken goede resultaten zult boeken. Helaas is de informatie van Het Mentale Dieetplan niet helemaal gratis, want je zult wel moeten betalen om alle informatie te krijgen. Je kunt er ook voor kiezen je alleen in te schrijven voor de gratis tips en video’s, maar voor het beste resultaat zul je wel het hele programma moeten hebben. Het kan echter geen kwaad om met de gratis tips en video’s aan de gang te gaan om op die manier wat meer te weten te komen over Het Mentale Dieetplan.

[ip-shortcode type=”button” url=”http://www.paypro.nl/producten/Het_Mentale_Dieet_Plan_en_TURBO_DIEET_Plan/819/12764″ style=”green” size=”verylarge” radius=”20″ color=”#ffffff” icon=”none” iconpos=”before” target=”self”]Krijg hier direct toegang tot 20 gratis heerlijke recepten[/ip-shortcode]

Wat krijg je als het Mentale Dieetplan bestelt

Het Mentale Dieetplan bestaat uit een aantal verschillende onderdelen die allemaal even belangrijk zijn;

 • Zo heb je het Mentale Dieetplan e-book. Hierin staat het gehele plan beschreven, met de diverse schema’s en lijsten beschreven.
 • Een receptenboek met vele lekkere recepten. Bestel hier het receptenboek met daarin meer dan 200 recepten!
 • Het Turbo Afslankplan
 • Intensieve email ondersteuning
 • Oefeningen en informatie hoe je om kunt gaan met moeilijke momenten. Dit is een deel van de speciale mentale ondersteuning, die bij dit plan hoort.

Ben je geïnteresseerd in het Mentale Dieetplan?

Het is nu aan jou! Baal jij over 2 weken dat jij even zwaar of nog zwaarder bent dan nu? Of sta jij over 2 weken te stralen voor de spiegel omdat jij 5 tot 17 kilo kwijt bent?

[ip-shortcode type=”button” url=”http://www.paypro.nl/producten/Het_Mentale_Dieet_Plan_en_TURBO_DIEET_Plan/819/12764″ style=”green” size=”verylarge” radius=”20″ color=”#ffffff” icon=”none” iconpos=”before” target=”self”]START NU DIRECT MET HET MENTALE DIEETPLAN EN BEGIN MET AFVALLEN![/ip-shortcode]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *