Effectief afvallen met Vet Verbrand Geheimen

Hoe kun je snel afvallen om het lichaam te krijgen dat je altijd al had willen hebben, zonder een dieet te volgen , jezelf uit te hongeren of te jojo-en? Wat zijn de exacte stappen om permanent die overtollige kilo’s kwijt te raken op een snelle, simpele, effectieve manier? Hoe kun je permanent je buikvet verbranden? Zorgend voor een fit en strak lichaam, en vol energie?

Is afvallen bij jou wel eens mislukt

Ben je vaker een afvalpoging gestart maar is deze mislukt door één van de volgende oorzaken?

 • Je hebt allerlei diëten geprobeerd zonder succes
 • Je bent steeds aan het jojo-en
 • Je houdt een dieet niet lang genoeg vol
 • Je weet niet wat je moet geloven wat betreft voedsel
 • Je krijgt de laatste kilo’s er steeds maar niet af

Als je te maken hebt gehad met een van bovenstaande zaken, bestaat de kans dat je denkt dat een volgende afvalpoging niet zal slagen. Echter zijn er zijn wel methoden om gewicht mee te verliezen, zonder last te hebben van het jojo-effect, of te weinig motivatie doordat je geen resultaat behaalt.

Door op een effectieve manier buikvet te verbranden, kun je wel die laatste kilootjes kwijt raken en weer een strak lichaam krijgen.

Waarom werken eiwitrijke diëten niet

Bij eiwitrijke diëten, worden suikers en vetten vervangen door eiwitten. Voordeel van eiwitten is dat je er langer vol van zit en je niet je spieren zult verteren tijdens het dieet. Echter hebben eiwitrijke diëten ook nadelen;

 • De kans op nierziekten verdubbeld
 • De kans op prostaatziekten verdubbeld.
 • Het verhoogt de kans op Alzheimer en Parkinson.

Waarom werken caloriearme diëten niet

Caloriearme diëten werken niet omdat je het niet volhoudt om altijd en eeuwig calorieën te tellen. Ook zegt het weinig wat voor calorieën je eet, neem je 600 calorieën aan suikers of eet je voor die 600 calorieën ook vetten en eiwitten. Vaak is een calorie arm dieet eenzijdig en eet je met name groente en fruit, met het risico op tekorten aan andere belangrijke voedingsstoffen. Ook zul je na een caloriearm dieet een tragere stofwisseling hebben, waardoor je na het dieet juist sneller in gewicht zult aankomen. Het beruchte jojo-effect. Je lichaam zal de ingenomen calorieën opslaan als vet.

Het boek Vet Verbrand Geheimen

Vet Verbrand Geheimen

Met het boek Vet Verbrand Geheimen; De geheimen voor een snelle vetverbranding zonder een dieet te volgen, jezelf uit te hongeren of te jojo-en, leer je vet te verbranden op een effectieve en blijvende manier.

Zo leer je onder andere;

 • Waarom mensen na een dieet weer op hun oude gewicht terug komen
 • Waarom minder eten niet altijd leidt tot gewichtsverlies en zelfs eetbuien in de hand werkt
 • Waarom diëten slecht zijn voor de gezondheid en je futloos maken
 • Hoe je emotioneel eten kunt voorkomen
 • Een stappenplan te maken om je ideale gewicht te bereiken
 • Hoe je je motivatie vast houdt om het afvallen vol te houden
 • Hoe je verleidingen op feestjes en verjaardagen kunt weerstaan
 • Hoe je je metabolisme kunt verhogen, naar een effectieve vetverbranding
 • 5 adviezen die je vetverbranding enorm laten toenemen
 • Hoe je effectief buikvet kunt verbranden
 • Waarom het goed is om juist wel tussendoortjes te nemen en niet alleen 3 maaltijden per dag
 • Hoe en welke hormonen de vetverbranding stimuleren
 • Waar je op moet letten bij het lezen van verpakkingen in de supermarkt
 • Hoe je op de juiste manier boodschappen doet
 • Welke ingrediënten in voedingsmiddelen je moet mijden
 • Dat gezond eten niet duur hoeft te zijn
 • Welk voedsel je sowieso nooit meer moet eten
 • Welke superfoods er zijn en hoe ze helpen bij je gewichtsafname

[ip-shortcode type=”button” url=”http://www.paypro.nl/producten/Vet_Verbrand_Geheimen/14320/12764″ style=”red” size=”verylarge” radius=”20″ color=”#ffffff” icon=”long-arrow-right” iconpos=”before” target=”self”]Bestel hier direct het boek Vet Verbrand Geheimen[/ip-shortcode]

Ervaringen met Vet Verbrand Geheimen

Karel (47 jaar) zegt: Hey Richard, Jouw aanpak is fantastisch, ik ben 7,5 kilo afgevallen in de afgelopen 2 maanden, ik ben nog nooit zo dicht bij mijn ideale gewicht van 75 kilo geweest! Super bedankt!

Sandra zegt: Richard, laten we het er op houden dat jouw boek eindelijk mij heeft laten inzien dat dieeten inderdaad niet werkt. Met de methode in je boek ben ik nu 4,7 kg afgevallen in 3 weken. Ook veel meer energie gekregen, heerlijk dit! Je bent mijn held!

Linda zegt: Ik ben iets van 3 weken geleden met je programma begonnen en ben tot nu toe 4 kilo afgevallen. Ik merk dat ik beter slaap en beter geconcentreerd ben op me werk. Ik ben je voor eeuwig dankbaar.

Robert (58) zegt: Ik ben nooit slank geweest maar het begint er nu echt op te lijken. Ben nu al 2,5 maand bezig met de tips en ben al 9,5 kilo afgevallen. Wat ik vooral handig vond is dat lijstje met wat je wel en niet kunt eten. Het geeft een mooi overzicht

Roberto zegt: Ja wat moet ik zeggen? Laat ik het zo zeggen dat ik nooit echt vertrouwen heb gehad in sonjabakkeren en atkins gedoe. Die mensen vielen wel af maar na enkele maanden hoorde je er iets meer over… ook niet over hun gewicht omdat die waarschijnlijk weer het oude was. Jou methode is anders en heeft mij tot nu toe 15,5 kilo laten verliezen in 5 maanden tijd. Een top prestatie maar dat had ik niet gekund zonder jouw motivatie tips!

Stijn (35 jaar) zegt: Je hebt mijn wereld op de kop gezet!! door jouw manier van diëten lukt het me eindelijk om die eerste 10 kilo eraf te krijgen!!! heb nog een heleboel te doen om te bereiken wat ik wil bereiken maar heb nu weer dat nodige zelfvertrouwen teruggewonnen om eindelijk eens gewicht te verliezen!!! ik bedank je enorm voor je waardevolle adviezen, ik heb het idee dat mensen nu anders naar mij kijken en zelf kijk ik ook al anders naar mezelf!!!Ga zo door Richard!!!

Denise (48 jaar) zegt: Ik raad iedereen dit boek aan. Het is een simpele maar effectieve methode van afvallen. Ook legt het boek goed uit hoe vetverbranding werkt en hoe je het versnelt. Na 6 maanden zit ik nu op mijn streefgewicht. Ik was vooral bezig met die laatste kilo’s die er toen maar niet afgingen maar er nu wel vanaf gaan. Ik voel me lekkerder in mijn vel en ben meer tevreden over mijn lichaam.

Wat krijg je nog meer bij het boek Vet Verbrand Geheimen

 1. Vet Verbrand Geheimen productenHet boek Strakke Buikspieren, met daarin een schema van tien weken,  met oefeningen die minder dan 13 minuten per dag kosten. Hiermee is het mogelijk om naast de vetverbranding, ook de buikspieren extra te trainen.
 2. Het boek 25 Gezonde, maar lekkere drankjes, met daarin 25 recepten om de lekkerste smoothies mee te maken.
 3. De eerste maand gratis toegang tot Het Ultieme Afslank Programma, een reeks video’s met tips en sport oefeningen om snel en gemakkelijk af te vallen. Ook krijg je allerlei recepten en informatie over gezonde voeding.

[ip-shortcode type=”button” url=”http://www.paypro.nl/producten/Vet_Verbrand_Geheimen/14320/12764″ style=”red” size=”verylarge” radius=”20″ color=”#ffffff” icon=”long-arrow-right” iconpos=”before” target=”self”]Bestel hier direct het boek Vet Verbrand Geheimen[/ip-shortcode]

1 gedachte over “Effectief afvallen met Vet Verbrand Geheimen”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *