Crashdieet zonder jojo effect

crashdieet zonder jojo effectWil je graag snel en gezond afvallen? Dan ben je eigenlijk op zoek naar een crashdieet zonder jojo effect. Maar bestaat dit wel? Bestaan er diëten waar je blijvend en snel mee afvalt zonder dat je met het jojo effect te maken krijgt?

Met crash diëten kun je snel en gemakkelijk veel afvallen. Het afvallen zelf is eigenlijk niet zo moeilijk. Het gewicht eraf houden wel. Hoe komt dat nu eigenlijk?

Levensstijl na een crash dieet

Het grote probleem bij de meeste mensen is dat ze niet weten wat en hoeveel ze mogen eten als ze klaar zijn met een dieet. Men vervalt vaak weer in het oude eetpatroon en het gewicht komt snel weer terug, soms zelfs meer dan dat er af is gegaan.

Dit is het beruchte jojo effect. Veroorzaakt door het feit dat de stofwisseling vaak tijdens een dieet op een lager pitje gaat draaien. Bij bepaalde crash diëten krijg je namelijk de verkeerde voedingsstoffen binnen of helemaal geen, waardoor het lichaam uiteindelijk eiwitten gaat afbreken. En laten dat nu net de spieren zijn die zorgen voor een hogere stofwisseling.

Spierweefsel voor een hogere stofwisseling

Spieren verbruiken in rust meer energie dan vetweefsel, laat staan als je aan het sporten bent. Het is dus zonde om dit spierweefsel kwijt te raken doordat je aan het diëten bent. Het spierweefsel dat je hebt moet je koesteren en het is zelfs beter om meer spierweefsel op te bouwen. Hiermee verhoog je je eigen stofwisseling en mag je in principe meer calorieën per dag eten zonder dat je in gewicht aan komt.

Vooral diëten die gericht zijn op snel gewichtsverlies waarbij te weinig eiwitten gegeten worden veroorzaken dit. Gelukkig zijn er tegenwoordig diëten die wel hetzelfde effect hebben als een crash dieet maar die geen jojo effect veroorzaken omdat ze rekening houden met de hoeveelheid eiwitten die gegeten moeten worden.

Crashdieet zonder jojo effect

Een goed dieet dat tot dezelfde resultaten leidt als een crashdieet, zoals snel gewichtsverlies, maar dat wel blijvend is en geen jojo effect met zich mee brengt is Vitadis.

Vitadis voeding en Vitadis recepten zijn evenwichtig samengesteld uit hoogwaardige eiwitten, gezonde en onverzadigde vetten en trage koolhydraten. Vitadis zorgt tevens voor alle soorten aminozuren voor een optimale gezondheid en snel gewichtsverlies. Dit voorkomt dat er na het dieet een jojo effect optreedt. Met Vitadis verlies je wekelijks tussen de 3 en 6 kilo aan overgewicht en dit gewicht komt niet meer terug. Ook niet als je even stopt met Vitadis.

Vitadis beste eiwit dieet

Vitadis is door zowel diëtisten als voedingscoaches uitgeroepen tot het beste eiwit dieet van 2014 en 2015. De beste afslankmethode hielp ondertussen al meer dan 30.000 Nederlanders definitief van hun overgewicht af.

Het betreft een dieet van hoge kwaliteit, en een betaalbare prijs. Afvallen met Vitadis kost gemiddeld slechts 3,70 euro per dag. Daarnaast is het een zeer betrouwbaar dieet met een gemiddelde onafhankelijke klantbeoordeling van een 8.7.

vitadis klantenbeoordeling

Hiermee bewijst Vitadis Slanker Leven Plan dat het een zeer goede afslankmethode met stabiele resultaten is.

Wil jij graag Vitadis uitproberen en afvallen zonder jojo effect? Via deze site krijg je nu tijdelijk 60% korting je volledige bestelling. Deze korting behoud je ook in de toekomst. Is dat even mooi meegenomen!

 [ip-shortcode type=”button” url=”http://www.paypro.nl/producten/Het_VITADIS_Slanker_leven_plan/14067/12764/zonderjojobutton” style=”green” size=”verylarge” radius=”0″ color=”#ffffff” icon=”none” iconpos=”before” target=”self”]Bestel via deze link en krijg 60% korting[/ip-shortcode]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.