Crash Dieet Voorbeeld

crash dieet voorbeeldVeel mensen zijn op zoek naar een goed crash dieet, op zoek naar voorbeelden van diëten waar ze snel en veel mee af kunnen vallen of snel wat gewicht kunnen verliezen voor een feestje of een ander belangrijk event. Gelukkig ben je hier op de juiste website gekomen en kun je wat voorbeelden van crash diëten vinden en eventueel meteen starten met afvallen.

Crash Dieet Voorbeeld 1 Het ziekenhuisdieet

Een van de meest bekende crash diëten is het ziekenhuisdieet. Gemaakt voor mensen die snel gewicht moesten verliezen voor een operatie. Het ziekenhuisdieet begint ’s ochtends met een citrusvrucht en bevat verder veel eiwitten. Je kunt er 5 kilo per week mee afvallen. Lees er hier meer over.

Crash Dieet Voorbeeld 2 Het fruitdieet

Een ander bekend crash dieet is het fruitdieet. Bij dit dieet eet je alleen maar fruit en mag je wat koffie of thee zonder suiker drinken. Op verschillende dagen eet je verschillende soorten fruit. Het klinkt saai maar je hebt zoveel verschillende fruitsoorten dat je kunt afwisselen. Het fruitdieet is geschikt voor ieder seizoen. Als je dus van fruit houdt is dit dieet perfect geschikt voor je. In het begin verlies je met het fruitdieet wel 100 gram vet per dag. Lees hier meer over het fruitdieet.

Crash Dieet Voorbeeld 3 Het soepdieet

Het soepdieet! Voor mensen die graag soep lusten. Ook wel het koolsoepdieet genoemd. Soep zorgt ervoor dat je lang vol zit. Als het dan ook nog eens boordevol gezonde ingrediënten zit en daarmee weinig calorieën bevat kun je dus snel afvallen. Wil je graag 5 kilo per week afvallen? Probeer dan het soepdieet eens uit.

Crash Dieet voorbeeld 4 Het yoghurtdieet

Het yoghurtdieet. Ik vind het yoghurtdieet een fijn dieet om te volgen. Met yoghurt kun je variëren. Voeg er fruit aan toe als je het te zuur vind of Slimpie limonade. Het yoghurt dieet mag je tot wel 4 weken lang volgen. Hoe het yoghurtdieet er precies uit ziet vind je hier.

WIL JIJ GRAAG EEN PAAR KILO AFVALLEN OP EEN GEZONDE MANIER?

Dan is er nu een gezonde methode om eens te proberen. De Afslankrecepten Bijbel van Oscar Helm biedt meer dan 100 gezonde recepten om tot wel 8 kilo per maand aan gewicht te verliezen. Voordeel hiervan is dat je geen honger hoeft te leiden en dat de verloren kilo’s niet meer terugkomen. Ook is het dieet gevarieerd en kom je geen voedingsstoffen tekort. Hierdoor kun je snel en blijvend gewicht verliezen.

afslankreceptenbijbel

Ontdek hier hoe ook jij tot wel 8 kilo per maand kunt verliezen met de Afslankrecepten Bijbel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *