Crash dieet met gin tonic

Kun je afvallen door alcohol te drinken? Meestal is alcohol uit den boze tijdens een dieet. Toch is er iemand die wilde bewijzen dat je wel met alcohol af kan vallen.

Afvallen met gin tonic

gin tonic
Afvallen met gin tonic?

Om te bewijzen dat je wel af kunt vallen door alcohol te drinken ging een Belgische man een week op gin tonics leven. De 34 jarige Cain Ransbottyn uit Brasschaat besloot een week lang alleen gin tonics te drinken en nam eenmaal wat spinazie om te knabbelen. Per dag dronk hij 12 glazen gin tonic om te bewijzen dat alcohol genoeg energie levert om te overleven, maar ook dat je er gewicht mee kunt verliezen.

Wat is gin tonic

Gin tonic is een verfrissend kruidig drankje dat niet snel verveelt.  Gin tonic was vroeger al populair om zijn medicinale werking. Zo is de in de tonic aanwezige stof kinine een bewezen antistof tegen malaria.

Hoe maak je een gin tonic

Vul een glas voor 2/3 met ijsblokjes. Schenk over het ijs ongeveer 45 tot 60 ml gin. Voeg als laatst tonic toe. Na toevoeging van de tonic komt de speciale geur van het drankje vrij, doordat de kruiden en aroma’s van beide vloeistoffen mengen. Als laatst kun je het glas garneren met een limoenpartje.

Resultaat van het gin tonic dieet

De Belg is zeker afgevallen met het gin tonic dieet, wel 7 kilo in een week! Nadeel van het dieet vindt hij wel dat hij steeds in een constante roes verkeert met een alcoholpromillage in zijn bloed. Hij was niet op zijn scherpst. Maar 7 kilo is een mooi resultaat.

Gezond alternatief voor het gin tonic dieet

Het gin tonic dieet kun je natuurlijk niet helemaal serieus nemen. Wil je gewicht verliezen met blijvend resultaat dan zul je toch echt voor een ander dieet moeten kiezen wat zowel aan gewichtsverlies als aan je gezondheid denkt.

Er is nu een heel goed alternatief om snel en gezond meer dan 3 kilo mee af te vallen. De Afslankrecepten Bijbel van Oscar Helm biedt meer dan 100 gezonde recepten om tot wel 8 kilo per maand aan gewicht te verliezen. Voordeel hiervan is dat je geen honger hoeft te leiden en dat de verloren kilo’s niet meer terugkomen. Ook is het dieet gevarieerd en kom je geen voedingsstoffen tekort. Hierdoor kun je snel en blijvend gewicht verliezen.

afslankreceptenbijbel

Ontdek hier hoe ook jij tot wel 8 kilo per maand kunt verliezen met de Afslankrecepten Bijbel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *