Welk crash dieet volgde Beyonce

Beyonce Knowles is een rolmodel voor velen. Als zangeres begonnen met Destiny’s Child en later een solocarrière die ze ook nog eens heeft uitgebreid met acteerwerk. Daarnaast kan ze ook nog eens heel goed dansen en heeft ze een supermooi lichaam. Beyonce is een vrouw met curves, ofwel vrouwelijk vormen. Deze waren duidelijk zichtbaar toen ze bikini’s modelleerde voor H&M. Ze woog toen rond de 65 kilo. Echter toen ze een hoofdrol in de film Dreamgirls ging spelen, moest Beyonce veel afvallen. Het is haar gelukt om in 10 dagen 9 kilo af te vallen. Hoe is haar dat gelukt? Welk crashdieet heeft Beyonce succesvol gevolgd?

Citroensapkuur of Master Cleanse

Beyonce heeft er geen geheim van gemaakt. Ze heeft namelijk gebruik gemaakt van de citroensapkuur. 10 dagen lang heeft zij citroensap gedronken verspreid over de dag. In het buitenland staat de citroensapkuur ook wel bekend als de Master Cleanse. Het is een detox programma, dat een sterk ontgiftende werking heeft. Lees hier meer over de citroensapkuur.

Ook bij andere mensen is de citroensapkuur succesvol. Zij gebruiken het echter iet perse om af te vallen, maar als een grote schoonmaak voor het lichaam. Vaak volgen ze de kuur twee maal per jaar, in de lente en in de herfst en voelen zich daarna weer helemaal fit en gezond.

Voor en Nadelen van de citroensapkuur

Het grootste voordeel is het snelle gewichtsverlies, 9 kilo in 10 dagen is natuurlijk enorm, maar dit is niet alleen maar vet, het gewichtsverlies bestaat ook voor een deel uit vocht. Een ander voordeel is dat men zich helemaal opgeschoond voelt. Je huid gaat er mooier uitzien en je zult geen last hebben van hoofdpijn.

Nadelen om het bovenstaande te bereiken zijn er echter ook, zo weetje de eerste paar dagen niet hoe je de dag door moet komen met de citroensapkuur. Steeds weer die zure limonade kan op een gegeven moment je neus uitkomen. Ook kun je te maken krijgen met hoofdpijn, vermoeidheid en het koud hebben. Andere mensen kunnen plots de verleiding niet meer weerstaan en grijpen later op de dag naar een zak chips. Als je steeds je doel voor ogen weet te houden is de citroensapkuur wel vol te houden. Heb je de 10 dagen eenmaal achter de rug, dan mag je trots op jezelf zijn.

Crash Dieet Beyonce?

Tja wij zijn niet allemaal actrices die betaald krijgen voor een mooi figuur. Het is daarom lastig om deze kuur vol te houden, als alleen gewichtsverlies is wat je wilt bereiken. Ga je echt voor een detox en ben je overtuigd van de effecten van het schoonmaken van het lichaam? Ook dan heb je een grotere kans van slagen. Na de film is Beyonce gelukkig weer mooi en curvie geworden, wat ik haar persoonlijk beter vind staan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *