Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin deel 2

Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin Het nieuwste boek van Sonja Bakker Bereik je Ideale gewicht voor het hele gezin deel 2 is een vervolg op het eerste succesboek. Ook in dit boek leer je weer bewuste keuzes maken voor het gehele gezin, van jong tot oud bruikbaar. De recepten zijn echter vernieuwd.

Hoe is Bereik je Ideale Gewicht voor het hele Gezin opgebouwd

Zoals we al vaker hebben gezien deelt Sonja Bakker het dieet in weekschema’s in. Ook worden er mensen geportretteerd die zijn afgevallen met haar methode. De mensen zijn met behulp van de Sonja Bakker methode flink afgevallen en willen niet meer terug naar hoe zij waren. Met behulp van eenvoudige menu’s (dat wil niet zeggen, niet lekker, maar goed te combineren met een gezin) en beweging hebben deze mensen hun streefgewicht bereikt.

Speciaal voor het gezin

Omdat het boek voor het gehele gezin geschreven is, staan er aparte hoeveelheden voor man, vrouw, tieners en kinderen in vermeld. De dagmenu’s zijn op deze manier ook voor jonge kinderen, maar ook de meer energiebehoeftigde tiener te gebruiken. Naast de weekmenu’s worden er ook alternatieven en motiverende tips gegeven om het afvallen langer vol te houden.  

Samen met de eerder geschreven boeken van Sonja Bakker is dit een mooie aanvulling op de collectie die gezond en succesvol afvallen zeker zal helpen slagen.

Wil jij ook afvallen met de Sonja Bakker methode?

Bestel Bereik je Ideale Gewicht voor het hele Gezin direct hier

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *