Bedankt voor je aanmelding

Bevestig je e-mailadres, en je kunt het e-boek direct downloaden.

Super leuk dat je het gratis e-book wilt ontvangen en dat je jezelf inschrijft voor wekelijkse e-mail updates met tips over diëten en afvallen.

Voordat ik je het e-book kan sturen heb ik nog wel een bevestiging nodig om de juistheid van het door jou ingevulde e-mailadres te controleren. 

Open je mailbox en klik op de link

Als het goed is heb je nu in je mailbox een mailtje. Check voor de zekerheid ook even je spam folder. Open de mail en klik op de bevestigingslink om je e-mail te bevestigen en een downloadlink te ontvangen voor het gratis e-book. Tevens is dit voor mij een bevestiging dat ik je zo nu en dan een mailtje mag sturen.

Net als jij zit ik niet te wachten op mails waar ik helemaal niets aan heb. Ik zal je daarom alleen iets sturen als ik denk dat het een meerwaarde voor je heeft. Mocht je je toch willen afmelden voor de e-mail updates dan is dit onderaan iedere mailt mogelijk met een simpele druk op de knop.

Bevestigingsmail niet ontvangen?

Het duurt soms enkele minuten voordat de mail bij je binnenkomt. Tevens komt weleens voor dat de bevestigingsmail per ongeluk bij de ongewenste berichten komt. Controleer dus altijd je ongewenste berichten en voeg lilalollie@gmail.com toe aan je veilige lijst om dit in de toekomst te voorkomen.

Lukt het inschrijven alsnog niet of heb je geen mail ontvangen? Stuur me dan gerust een mailtje via het contactformulier op de website en ik zal het probleem voor je oplossen.

Wil jij ook 2 Kilo per week afvallen?

Probeer nu het boek van Jasper Alblas met daarin meer dan 45 vet verbrandende recepten en start direct met afvallen!

Start nu met afvallen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *