Afvallen met exotische afslankrecepten

exotische afslankreceptenJe hebt besloten af te vallen en volgt een dieetmethode. Op een bepaald moment zijn de recepten die je maakt en de maaltijden die je moet eten steeds een beetje van hetzelfde. Vaak komt het neer op volkoren producten met groenten en een beetje mager vlees als avondeten.

Wil je graag afvallen maar ben je die saaie recepten eigenlijk zat? Er is nu een speciaal receptenboek ontwikkeld met meer dan 200 exotische afslankrecepten, uit Azië, Midden-Oosten en Zuid-Amerika.

Wat krijg je allemaal bij het boek 200 exotische afslankrecepten

Dit mooie boek bestaande uit 220 pagina’s met meer dan 200 recepten is een geweldige aanvulling voor iedereen die houdt van Oosters of Zuid-Amerikaans eten.

Het kookboek is onderverdeeld naar 3 interessante culinaire regio’s van de wereldkeuken: Azië, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten. Binnen deze 3 delen is er een verdere onderverdeling gemaakt op land. Zo worden in het boek vele recepten beschreven uit China, Japan, Vietnam, Indonesië, India, Thailand, Korea, Brazilië, Colombia, Mexico, Cuba, Peru, Argentinië, Turkije, Marokko, Iran, Israël en Libanon.

Je vind er onder andere recepten in om curry’s of Vietnamese loempia’s te maken. Ook allerlei bonenschotels en soepen worden erin beschreven. Naast dat de recepten exotisch zijn, zijn ze ook erg lekker.

Waarom kiezen voor 200 exotische afslankrecepten

Het boek is een geweldige aanvulling op andere dieetkookboeken en biedt verrassend lekkere recepten. Doordat de recepten uit andere culturen komen, kom je in aanraking met allerlei verschillende specerijen en kruiden die het eten net weer anders laten smaken. Ook wordt diëten door de grote variatie aan recepten nooit meer saai.

Het kookboek heeft een aantal doelen gesteld;

  • Het levert gezonde verrassende recepten
  • Het levert koolhydraatarme recepten
  • Je hoeft geen calorieën te tellen
  • Zorgt voor de juiste verhouding tussen goede en slechte vetten
  • Zorgt voor een snel en evenwichtig gewichtsverlies
  • De recepten zijn makkelijk en snel klaar te maken
  • Het boek is niet duur

Ervaring van gebruikers van het boek

Dit receptenboek bevat onder meer heerlijke gerechten uit Japan, China, Korea, Vietnam, Thailand, India, Indonesië, Colombia, Peru, Argentinië, Brazilië, Cuba, Turkije, Libanon, Israël, Iran, Marokko en Mexico. Voor ieder wat wils dus!

200 Exotische Afslankrecepten is niet alleen een heel erg leuk boek met bijzondere recepten, maar het is op dit moment ook nog eens een van de meest complete kookboeken voor iedereen die wilt afvallen.

Ik hoef niet eens echt gewicht te verliezen. Maar dit boek bevat zoveel lekkere recepten dat ik er gewoon zin in krijg om op dieet te gaan!

[ip-shortcode type=”button” url=”http://www.paypro.nl/producten/200_Exotische_Afslankrecepten/17383/12764″ style=”blue” size=”verylarge” radius=”20″ color=”#ffffff” icon=”long-arrow-right” iconpos=”before” target=”self”]Bestel 200 exotische afslankrecepten direct hier[/ip-shortcode]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *