Het 8 uur dieet

8 uur dieet
Alleen op de klok letten en gewicht verliezen!

Het nieuwste dieet, waarmee je afvalt! Het 8 uur dieet, eet gedurende 8 uur per dag en val af. Tel geen calorieën en ontzeg je niet teveel, let alleen op de klok! Hoe werkt het 8 uur dieet precies?

Wat is het 8 uur dieet

Je eet gedurende de dag, binnen 8 uur. Je mag zelf bepalen van hoe laat tot hoe laat. He kan zijn dat je om 10.00 uur in de ochtend begint, dan eindig je dus om 18.00 uur in de avond. Je mag elke dag variëren in begin en eindtijd, als het maar 8 uur is. Doordat je 16 uur niet eet, geef je je lichaam de tijd om het eten te verteren en vet te verbranden. Het dieet kan een gewichtsverlies van wel 4 kilo per week opleveren. Vind je het te moeilijk om het dieet 7 dagen per week vol te houden, dan kun je het ook minder dagen volgen, maar dan val je ook minder af.

Mag je alles eten

Je mag alles eten gedurende de 8 uur, maar als je met name pizza en koek eet gaat het gewichtsverlies langzaam. Kies daarom uit de volgende voedingsmiddelen;

  • Mager vlees
  • Yoghurt
  • Noten
  • Eieren
  • Groente
  • Volkerenproducten
  • Fruit

Als de 8 uur voorbij zijn, mag je wel water, thee en koffie drinken, voor een vol gevoel.

Achtergrond van het 8 uur dieet

Het 8 uur dieet is ontwikkeld op basis van wetenschappelijke onderzoeken. Als je gedurende de gehele dag eet, wordt je metabolisme lui. Eet je echter gedurende 8 uur dan wordt het efficiënter en meer calorieën verbranden. Het dieet zou ook ziektes als diabetes en hart- en nierziekten kunnen voorkomen. Dit laatste gegeven is gebaseerd op een onderzoek waarbij mannen om de dag moesten vasten, gedurende twee weken. Het bleek dat de insuline in hun lichaam efficiënter werd in het regelen van de bloedsuikerspiegel.

Of je nu geloofd in de wetenschappelijk achtergrond of niet, feit is dat je met dit dieet tot wel 4 kilo gewicht per week kunt verliezen! Met het boek dat bij het dieet hoort krijg je veel tips, recepten en een 8 minuten work-out die je elke dag kunt doen om het gewichtsverlies te versnellen en je lichaam er strakker uit te laten zien.

Bestel het 8 uur dieet boek direct hier, om het 8 uur dieet succesvol te laten slagen.

1 gedachte over “Het 8 uur dieet”

  1. Ik ben 5kg kwijt maar dan op 1 maand .Ben 56j heb mijn pancreas die niet goed werkt dus ben er wel blij mee hop naar de volgende 5kg.Moet er wel bij zeggen dat ik nu veel moeilijker in slaap val dus ik denk voor mensen met slaaproblemen is dit niet ideaal!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *