Slank het nieuwe jaar in met Slank door de Feestdagen

slank door de feestdagen

Slank het nieuwe jaar in!

Wil jij graag op gewicht blijven tijdens de feestdagen of zelfs afvallen? Dat doel is nu binnen handbereik, want met het boek Slank door de Feestdagen kom je geen grammetje aan, en beter zelfs je verliest alleen maar gewicht.

Hoe werkt Slank door de Feestdagen

Met het boek Slank door de Feestdagen leer je een nieuwe levensstijl kennen. Het boek bevat 49 gezonde dagmenu´s, waardoor je bijna 2 maanden lang gezond kunt leven. Hierna kun je gewoon weer opnieuw beginnen. Door de dagmenu´s te volgen zul je zeker afvallen, maar eet je toch lekker en gezond.

Daarnaast krijg je tips om het afvallen vol te houden en om gemotiveerd te blijven. Verder krijg je gezonde recepten voor tijdens de feestdagen zelf.

Heb je meer behoefte aan ondersteuning, dan krijg je tezamen met dit boek toegang tot de speciale facebook community.

Als je nu begint start je het nieuwe jaar direct slanker!

Ervaringen van anderen met Slank door de Feestdagen

Ik heb dit eboek onlangs bij de cursus ‘slank 2014 in’ ontvangen en het geeft net dat steuntje in de rug omtrent het volgen van een goed voedingsschema waardoor je inderdaad afvalt. Niet minder maar beter eten!

Maaike de Leer

 

Het eboek is een echt handvat om slanker aan 2014 te beginnen en met een goed gevoel de feestdagen door te komen. Dat Gerdien je ook nog voorziet in emailcoaching is natuurlijk super!

Erika Vrede

[ip-shortcode type=”button” url=”http://www.paypro.nl/producten/Slank_door_de_feestdagen/16357/12764″ style=”red” size=”verylarge” radius=”15″ color=”#fcfcfc” icon=”long-arrow-right” iconpos=”before” target=”self”]Bestel hier direct het boek Slank door de Feestdagen[/ip-shortcode]

2 Comments

  1. Bernard Price Reply
  2. Bernard Price Reply

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.