Het Vitadis Superfood Snacks Startpakket

Zoals eerder beschreven is Vitadis gestart met het aanbieden van gezonde superfoods. Hiervoor hebben ze 5 verschillende pakketten samengesteld die precies voor een bepaald doel geschikt zijn. Eén van deze Vitadis Superfood Pakketten is het Snacks Startpakket. Dit pakket helpt je specifiek om de ongezonde snacks zoals chips  en koekjes te vervangen door juist zeer gezonde tussendoortjes, die boordevol gezonde voedingsstoffen zitten.

Het Snacks Startpakket

Het snacks startpakket gaat je met behulp van superfoods helpen om te minderen met ongezonde snacks die je gedurende de dag consumeert, door deze te vervangen met superfoods. Deze geven een verzadigd gevoel, maar bevatten weinig vet en zijn gezond voor het lichaam. Het pakket biedt je genoeg snacks voor 2 tot 4 weken. Het levert 4 verschillende gemakkelijke superfoods, zoals gojibessen, moerbeibessen, cacao nibs en banana flocks. Hiermee kun je gemakkelijk snacks maken die je over de gehele dag kunt gebruiken.

snacks startpakket

Wat krijg je allemaal als je het Vitadis Superfood Snacks Startpakket bestelt

Het Vitadis Superfood Snacks Startpakket is een zeer volledig pakket en bevat de volgende superfoods en boeken;

  • 4 superfoods (gojibessen, moerbeibessen, cacao nibs en banana flocks).
  • Het boek Het Superfood plan, Change & get started. In dit boek wordt het belang van superfoods behandeld, en hoe superfoods jou kunnen helpen een gezonder leven te leiden.
  • Het boek 50 Frisse Superfood smoothies. 50 smoothie recepten, maar dan met gebruik van superfoods als ingrediënten.
  • Email coaching
  • Toegang tot de Superfood Plan Community

[button color=”purple” size=”big” link=”http://www.paypro.nl/producten/VITADIS_-_Superfood_Plan__startpakketten/18249/12764″ target=”blank” ]Bestel nu het snacks startpakket met 50% korting[/button]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.