Afvallen met Vitadis Het Slanker Leven Plan

Vele mensen hebben het al geprobeerd en zijn allemaal even positief. Vitadis werkt!

Vitadis is een relatief nieuwe manier om mee af te vallen. Het gaat even snel als een crashdieet, maar dan op een gezonde manier. Dus geen spierafbraak of jojo-effect waar je mee te maken kunt krijgen. Hoe werkt Vitadis Het Slanker Leven Plan precies?

Hoe werkt Vitadis

Vitadis is een heel uitgebreid programma. Je hebt een enorm assortiment aan producten waar je uit kunt kiezen. Maar je krijgt ook coaching. Dit kan zowel online als via een ontmoeting met een consulent.

Als je van start gaat met Vitadis kun je kiezen tussen drie verschillende opties. De eerste is de probeerbox, voor als je wilt kijken wat Vitadis in houdt. De andere twee zijn startpakketten voor de duur van een week. Het meest populair is startpakket fase 1, omdat hier de beste resultaten mee worden bereikt.

De startpakketten zijn beide voor de duur van een week, waarbij je  tot 7 keer per dag mag eten. Hierdoor heb je geen last van lekkere trek of moeilijke momenten. ’s Avonds mag je gewoon je eigen eten klaarmaken, maar Vitadis levert bij het startpakket een receptenboek, waar je gezonde gerechten mee kunt maken. De service en kwaliteit van de startpakketten zorgen ervoor dat het programma goed vol te houden is.

Voordelen van Vitadis Slanker Leven Plan

 vitadis

Coaching

Tijdens het volgen van het dieet wordt je voortdurend gecoacht per email. Zo krijg je recepten die je helpen tijdens de verschillende fasen en kun je vragen stellen over producten. Ook kun je hier terecht als je een motivatiedip hebt. Deze coaching zit bij de prijs van het dieet inbegrepen

Is Vitadis duur

Vitadis is niet het goedkoopste dieet dat je kunt volgen, maar ook zeker niet het duurste. Omdat je veel minder boodschappen hoeft te doen ben je daar goedkoper uit. Het dieet kost op dit moment tussen de 20 en 30 euro per week, omdat je het momenteel met een goede korting kunt bestellen. Deze korting is tijdelijk, maar klanten die nu beginnen, blijven de korting in de toekomst ook houden.

[ip-shortcode type=”button” url=”http://www.paypro.nl/producten/Het_Vitadis_Slanker_leven_plan_fase1/14067/12764″ style=”blue” size=”verylarge” radius=”15″ color=”#fcfcfc” icon=”long-arrow-right” iconpos=”before” target=”self”]Bestel nu Vitadis met 60% korting en blijf profiteren ook in de toekomst![/ip-shortcode]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.