10 kilo afgevallen met Vitadis

Review Vitadis Petra

Onlangs ben ik 10 kilo afgevallen met Vitadis. Jarenlang had ik overgewicht en op een bepaald moment vond ik dat het niet langer door kon gaan. Ik had een hekel aan mijn eigen lichaam gekregen. Ik ging op internet rondkijken hoe ik het best af kon vallen. Het ging niet om een paar kilo, maar ik wilde echt fors gewicht kwijt. Op verschillende pagina’s werd Vitadis aanbevolen. Ik ben toen begonnen met de probeerbox, maar vervolgens ben ik ook startpakket fase 1 en 2 achter elkaar gaan doen. Dit zorgde bij mij voor meer dan 10 kilo gewichtsverlies.

De voordelen van Vitadis zijn voor mij;

  • Het is een makkelijk dieet
  • Producten zijn kant en klaar of makkelijk te maken
  • Geen honger gehad
  • Lekker dieet,het is geen straf
  • Gewoon avondeten met mijn gezin
  • Geen slecht humeur tijdens het dieet
  • Fit en energiek gevoel
  • Goede begeleiding

Naast bovengenoemde voordelen is het account waarin je je voortgang kunt bijhouden heel motiverend.

Ben nu op mijn streefgewicht en met behulp van mijn coach zoek ik naar een manier om te stabiliseren.

Uiteindelijk ben ik meer dan 10 kilo afgevallen met Vitadis in minder dan 3 maanden tijd.  Ik ben begonnen in februari en nu in mei voel ik me een ander mens. Eindelijk kan ik slank van mijn zomervakantie genieten.

Ik kan Vitadis van harte aanbevelen,

Petra

10 kilo afgevallen met vitadis

[ip-shortcode type=”button” url=”http://www.paypro.nl/producten/Het_Vitadis_Slanker_leven_plan_fase1/14067/12764″ style=”green” size=”verylarge” radius=”0″ color=”#ffffff” icon=”none” iconpos=”before” target=”self”]Bestel Vitadis nu Tijdelijk met 60% korting[/ip-shortcode]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.